Selecteer een pagina

Over ons

Buurt Bestuurt Boven Hardinxveld

Buurt Bestuurt Boven Hardinxveld bestaat uit een groep inwoners (en professionals) die met elkaar werken aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid in Boven Hardinxveld.

De groep zet zich actief in voor het behalen van gestelde doelstellingen in de wijk. Werkgroepen worden gevormd, er worden interessante vergaderingen georganiseerd en creatieve ideeën worden zo mogelijk werkelijkheid. Door aan te sluiten bij Buurt Bestuurt kunnen inwoners samen beslissen wat beter kan en hoe dit te verwezenlijken is. Waar nodig krijgt de groep ondersteuning van de gemeente, de politie of andere professionals.

Hoe gaat de groep te werk?

Veiligheid en leefbaarheid zijn containerbegrippen. Er zijn veel onderwerpen te bedenken waar de groep mee aan de slag kan en wil gaan. Daarom stellen we tijdens vergaderingen prioriteiten. Omdat Buurt Bestuurt bestaat uit een grote groep enthousiaste inwoners worden er werkgroepen gevormd. Iedere werkgroep gaat aan de slag met een prioriteit en gaat na in hoeverre dit te realiseren is, wie er voor nodig is en wat hiervoor moet gebeuren. In algemene vergaderingen worden ontwikkelingen gedeeld en worden er interessante brainstormsessies gevoerd. Er wordt gezamenlijk gekeken naar uitvoeringsmogelijkheden met als einddoel: het met trots vertegenwoordigen van de wijk en een steentje bijdragen aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid.

Meedoen? U bent van harte welkom!

De groep bestaat momenteel uit 16 inwoners, 2 professionals en oprichter Hans Hoekman. Heeft u als inwoner van Boven Hardinxveld interesse en wilt u aansluiten bij Buurt Bestuurt? Dit kan natuurlijk! Mail dan naar info@buurtbestuurtbovenhardinxveld.nl